Всичко за Залозите на Живо

Дискусия в 'Стратегии за залози на живо', започната от djokando, 4 Май 2018.

 1. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Всичко за Залозите на Живо от скромният ми опит!!!

  Какви качества са Ви необходими за да играете сполучливо на живо и до какви изводи стигнах от всичко изследвано.

  - Придобиване на достатъчно игрови опит на ниво експертност.
  - Математическа мисъл и добро боравене с числата.
  Когато видите коефициентите ще знаете дали не са прекалено високи за някой залог спрямо ситуацията, към която са приложени. Можем да ви посъветваме да отделите време просто да гледате пазарите в залозите на живо. Така бързо ще развиете усещане как и при какви ситуации се променят те.
  - Добра информираност преди поставянето на залог.
  - Следене директно събитията на терена и гледане детайлно на нещата на игрището. Възможност да изчакате първите 20 минути и да видите как се развива двубоя? Как играят двата отбора? Какви тактики използват? Пуснали ли са треньорите най-добрите си футболисти? Правят ли отборите това, което сте очаквали от тях? Дали реферът не изглежда да има пристрастия към една от двете страни?
  В публичното пространство постоянно витае въпроса: Залози преди мача или по време на игра. Кой е по-добрият вариант?
  Истината е, че всеки вид залог е добър за всеки конкретен случай. В даден случай е подходящо да се заложи преди мача, а понякога няма нищо по-добро от залога по време на играта и получаването на скоропостижна печалба.

  Следящите детайлно тези видове залози са наясно, че коефициентите на Live събитията понякога могат да бъдат завишени и вие да се възползвате от този факт. Това е потвърждение, че администратора или компютъра не винаги може да реагира адекватно в дадената ситуация. Много пъти при повеждане в резултата още в самото начало на срещата на по слабият тим букмейкъра завишава коефициента за успех на техния противник, и то дори и за пазара - Двоен шанс. До края на мача се вижда, че обрата в полза на фаворита е налице и то с лекота и смелата постъпка на залагащия се възнаграждава с успех.
  Грешки от бързане, пренавиване, хаотичност водят най-често до нашите загуби. Това е коварният враг на Вашата банка. В Live залаганията трябва да вземате решение веднага, но много често излишното бързане, може да ви доведе до финансова катастрофа. Играчът трябва да е наясно, че трябва да не се играе на хаос или на сляпо, а да изчаква точният момент, добре да подбере двубоя и подходящата опция за залог. Двубоят, в който е най-убеден, че ще се случи това, което той предполага, а не с мисълта просто да пусне нещо за бърза печалба или да избива на всяка цена стари загуби.
  Независимо, че развръзките при Live залога се случват по време на самата среща е правилно играещият да си набележи мачовете предварително, още в началото на деня и с техния старт да започне да ги дебне по време на самата игра, да си асимилира подходящ залог и спрямо замислите си от преди това да направи своят верен избор. Анализът е изключително важен, както и натрупаният опит и бързата реакция при определената ситуация. Навярно не един път сте се корили, че не сте добре анализирали играната среща или пък сте закъснели за секунда и вече замисленото от вас е станало факт без да сте имали възможност да го изиграете.
  Освен това трябва да подбирате правилно мачовете, на които да залагате и ако имате усещане за доста срещи , че ще бъдат по умувания от вас сценарии е желателно да не се ограничавате само с един залог. Забелязали сте как има дни, в които залагайки ви се получава всичко, например при играта за падане на Следващ гол, Гол след 75:00 минута и т.н. Имал съм случаи, в които при залагане на мачове от Лига Европа с тези опции да хващам всичко, което се играе от началните мачове от 20:00 часа и точно обратното да се случва със срещите, които са с начален час 22:00 часа. Затова моят съвет е, ако виждате, че нещата не вървят на добре е най-добре да прекратите със залозите навреме и да ги отложите за следващ ден, отколкото в стремежа си за бърза печалба или да избивате стари версии да банкрутирате.
  • При залаганията на футбол преди всичко са важни качествените транслации. Без тях сте за никъде. В края на краищата, по изменение на коефициентите и по текстовите транслации няма да можете да оцените цялата картина на играта, настроението на футболистите и други фактори, които биха могли да повлияят по един или друг начин на резултата. Разбира се по-добре е пред очите Ви да е не само транслацията, но и подробен лайвскор с динамиката на промените на коефициентите и статистическа информация.

  Много важно условие е избора на букмейкър за залози на живо, който също трябва да се прави много внимателно, защото от това зависи много. Какъв трябва да бъде този букмейкър и какво търсите от него си избира всеки един от вас.
  Скоростта за приемане на Livе залозите е много важен елемент. Понякога 1 секунда може да Ви отдели от страхотна печалба, но ако букмейкъра „мисли“ много дълго време, преди да приеме Вашия залог, може и да не видите печалбата.

  Всички са наясно, че при залагащите съществуват суеверия, уроки, поверия и тем подобни или по-точно много често Каръка излиза на преден план. Забелязал съм, че играещите, когато не им вървят залозите в даден ден или определен период, вместо да спрат за известно време и да си дадат почивка продължават да губят средства. Някои си мислят, че могат да се преборят срещу предизвикателството на съдбата си, каръщината и коцуза и пропиляват по безумно най-глупавият начини големи суми.
  Понякога има и извън спортно-технически средства, които трябва да знаят залагащите. Така например ролята на надморската височина в Боливия и почти винаги победите за домакина. В тази латиноамериканска държава не е толкова важно кой на кое място е, кой тим как играе, каква е статистиката между съперничеството на двата тима, а дали гостуващия тим се качва да играе на място, където надморската височина е коренно различна с мястото на неговото пребиваване. В тази страна най-често побеждават домакините поради този факт. Затова за добрите познавачи е важно да знаят и географските характеристики на градовете в тази страна или по точно надморската височина на всеки град, в който се играе мача и дали е коренно различен с този на гостуващия тим.
  • Заради различни обстоятелства и липсата на време, познания някои от залагащите използват чужди прогнози, за да може да си сверяват своят часовник и да сравняват своето мислене с това на специалистите. Това става като се следят сайтове, групи във Фейсбук, използване на абонаменти от доказани световни типстъри.
   

Сподели Страницата