Една любима моя стратегия . Идеята тук е че след 20-25мин коеф за над 1.5 се вдига на живо до към 1,50-1,70. Затова тогава е идеалния вариянт да се направи залог на живо за над 1.5 гола . Подготовка : Разбира се не залагаме без никаква подготовка . Аз лично обръщам внимание на следните неща преди да заложа : 1. Предварително съм анализирал срещата и според статистиката виждам че тези отбори винаги правят голови срещи . 2. Ако не съм разучил срещата я гледам на живо , виждам че става двуостър мач и гола така да се каже се пече и е въпрос на време ... Тогава натискам залога с повече пара . 3. Ако в срещата падне ранен гол забравете за този мач и този залог , а се насочете към залог над 2.5 или г/г
Като допълнение на тази система бих добавил и залог преди началото на срещата за над 0,5 гола на полувреме или за над 1.5 гола в мача . Коефициентите особенно в Ефбет са доста привлекателни за този тип залози .
Съгласен съм с колегата Джокандо, аз обикновенно си избирам 2или3 срещи за които мисля, че ще са над 1,5 най-вече от холандия, швейцария и белгия, но коеф е 1,2-1,3 слагам си ги в един фиш на живо и чакам докъм 20-25мин ако няма паднал гол коеф. вече е 1,5х1,5х1,5=3,38 , но тъй като не рядко падат и ранни голове е добре да имаш поне един резервен мач, който да замениш в колонката. Ако искам да вдигна печалбата ги слагам на Ov 2.00 на азиатски ,но има и слачаи и трите да излязат на 2 гола и тогава просто ми връщат залога
ще се пробвам кибер застраховка,почистване на дивани,спешни вик услуги ,застраховка отговорност на работодателя