Системата на „Лабучер“

Дискусия в 'Системи за игра', започната от kapablanka, 7 Фев 2017.

 1. kapablanka

  kapablanka Moderator

  Винаги в историята на хазарта залагащите са търсели различни стратегии за залагане, които да им помогнат да бъдат по- успешни и да направят някои доходоносни печалби. Една такава стратегия е Системата на Лабушер, която е широко използвана от казино играчите за игрите Блекджек, Рулетка и Бакара. Теорията на Лабушер, също позната като система за залагане„анти-Мартингейл“, „Анулиране“ или „Отписване“, е теория на отрицателната прогресия и е налична в няколко форми. Както и повечето други стратегии, тази също се основава на математически изчисления. Въпреки че системата има изключително много варианти, ние ще разгледаме най- често срещаните и най- лесните й версии.

  Според концепцията на Лабушер трябва да се работи със поредица от случайни числа, винаги вариращи от едно до девет, и въз основа на тях да се формират вашите залози. Не е задължително тези поредици от числа да бъдат в определена последователност, нито пък има ограничение за дължината им, те могат да бъдат къси или дълги. Предложените от букмейкърите коефициенти и желаната от вас сума на залог ще формират какви ще бъдат числата в тази поредица. Тези числа означават сумата, която смятате да инвестирате в даденото спортно събитие, представена в единици. Например, ако сте избрали числова редица 1, 3, 5, 2, 6, 7 трябва да заложите с първата и последна единица – вашият залог би трябвало да бъде 8 единици.

  Ако имате късмета да познаете този залог, трябва да заличите от редицата тези две числа. В този случай следващият ви залог трябва да бъде 9 единици (3 + 6). Ако и този залог се окаже печеливш, следващият трябва да бъде в размер на 7 единици (5 + 2). След това, след като всички числа от редицата вече са били използвани, трябва да започнете всичко отначало по същия начин. Да предположим обаче, че се случи да загуби първият залог с 8-те единици. Тогава трябва да запазите това число (8) и да го добавите в края на редицата. Серията ще изглежда така: 1, 3, 5, 2, 6, 7, 8. В случай, че спечелите първия залог, но загубите втория, редицата ще стане 3, 5, 2, 6, 8 и преминавате към следващия си залог.

  Така че, в зависимост от това дали познавате или не, числата в серията се премахват или се добавят до завършване на цикъла. След като сте използвали всичките номера, можете да започнете отначало с нова поредица от числа. Когато изчислите печалбите си след края на цикъла и сте използвали всички числа, е твърде вероятно да откриете, че сте излезли на добра печалба от нея. Въпреки това, както и всички други системи на залагане, и Системата на Лабушер крие своите капани, защото ако попаднете в серия от лоши прогнози, числата, които ще трябва да добавяте, непрекъснато ще се увеличават и в следствие на това ще трябва да залагате все по- големи части от банката си, въпреки че сте започнали с малка първоначална сума.
   
 2. irc84

  irc84 Member

  По принцип всички стратегии за рулетка могат да се използват и в спортните залози, но идва един момент, в който срещите ли да мислиш системата на игра ли. Аз съм склонен да играя на нормална геометрична прогресия (мисля че се казваше системата на Мартингейл) лощото при нея е, че ако стартираш с 10Е залог при 8 неуспеха ще трябва да заложиш над2500Е на фиша отделно още толкова вече си загубил. Добра е тази стратегия за 3 срещи общ коеф до 3 и на 3-4 опита поне по веднъж да ги ловиш
   
 3. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Идеята е в този разделнда се пуснат всички познати подобни неща и да служат като теоретична база за спортното залагане . Ясно е че рядко някой играч се придържа към само една определена система но е добре да се прочетат от хората които сега започват със залозите :))
   
 4. optimeon

  optimeon Member

  Последна редакция: 18 Авг 2021
 5. sbx

  sbx Member

 6. optimeon

  optimeon Member

  Последна редакция: 7 Юли 2022

Сподели Страницата