Система за голове в мача

Дискусия в 'Стратегии за игра', започната от Ivan, 9 Фев 2017.

 1. Ivan

  Ivan New Member

  Здравейте колеги, искам да споделя една стратегия с Вас и искам Вашите мнения за нея.Та системата е- Избираме си 14 мача примерно, защото в Ефбет поне дават макс. толкова мача не знам как е за другите букмейкъри, да речем от Събота и Неделя примерно, защото има много голямо разнообразие и залагаме на тези 14 мача на над 0,5 гола в мача.Да кажем, че средния коефициент е 1,05 на мач.Да ще кажете, че е малко коефициента, обаче когато се комбинира става средно 2,2/2,3 коефициент, а като се замислите почти във всички мачове(едно 95%) вкарват поне по 1 гол и от тази гледна точка мисля, че това е доста печеливша стратегия, а също така може да се замести някои мач вместо 0,5 със над 1,5 и същевременно и коефициентът се вдига, но това е по ваш избор.Не съм я пробвал, но мисля, защото ми изглежда доста надеждна. Искам да ми споделите Вашето мнение за тази стратегия , ще Ви бъда благодарен също, ако дадете и някоя добавка, за да я направим по- успешна :)
   
  djokando хареса това.
 2. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Ами доста срещи са (като недостатък) , но си прав че има първенства , където почти няма нулеви равенства ... така че с малко проучване може да се тества .!!!


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
  Ivan хареса това.
 3. martin95

  martin95 New Member

  Аз съм мислил 6 мача над 1,5 гола.Събира се хубав коеф.
   
  Ivan хареса това.
 4. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Над 1.5 гола си е добра оферта (особенно в Ефбет ) че коеф за такъв залог там е най-добре
   
  Ivan хареса това.
 5. Ivan

  Ivan New Member

  Да, така е, може да се пробват няколко мача така, Ефбет предлагат добри коефициенти като цяло.
   
  djokando хареса това.
 6. irc84

  irc84 Member

  Колега тази система я играех преди 2 години правех 17 мача в колонка, но ги играех на овър 1.оо, което означава, че ако в мача има само един гол този коеф. ми го смятат за единица, съжалявам, че нямам стари фишове да ти покажа. Тези множествени комбинации е далавера да се играят в планетуин365 защото има добри бонуси за множествени залози. На 17 срещи бонуса бе 65% на печалбата. Имам един стар фиш с 13 срещи на много ниски коеф, който ми носи 183Е, но с бонуса 45% от 183 = 82Е ми плаща 266Е
  Нова картина (4).jpg
   
  Ivan хареса това.
 7. mybets

  mybets New Member

  Статистически погледнато за миналия сезон, само ТОП първенствата, около 6-7% средно от всички срещи са завършили 0-0. Така че не се препоръчва да се играе със rolling bet за 2-3 кръга, защото не се знае от къде може да изскочи издънката. А от всички първенства, мисля че процента беше около 5%, но не съм сигурен.
  Изхождайки от по-горната статистика, а и от тази в темата Ви, където е посочено 95% , това означава че от 20 срещи една ще е издънка :).
  Тук има статистика за предстоящите мачове, като процентно отношение, за над 0.5 гола в мача.
  Офертата общо взето е да си планирате за деня срещите и да ги изчакате на живо, ако някой евентуално се забави с головете и да го хванете поне на 1.3, така намаляте риска от многото срещи и го свеждате до 2-3 максимум за деня.
   
  Ivan и djokando харесаха това.
 8. martin95

  martin95 New Member

  В Planetwin365 има доста опции за игра.Според вас кои са оферта да се играят ?
   
 9. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Има много добри двойни и тройни залози ... примерно 1 , над 2.5 и г/г ... и други подобни , които ги няма в другите букмейкъри ... вече какво е на оферта всеки си преценя сам за себе си , в зависимост от това какво играеш .


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
  Ivan хареса това.
 10. martin95

  martin95 New Member

  Благодаря !!!
   
 11. Ivan

  Ivan New Member

  Благодаря за твоето мнение и за предложението да играя в Планетуин за бонус.Оценявам го, мерси
   
 12. sbx

  sbx Member

  Последна редакция: 23 Юли 2021
 13. optimeon

  optimeon Member

  Последна редакция: 11 Окт 2021
 14. sbx

  sbx Member

 15. optimeon

  optimeon Member

  Последна редакция: 20 Ное 2022
 16. sbx

  sbx Member

Сподели Страницата