Здравейте колеги, искам да споделя една стратегия с Вас и искам Вашите мнения за нея.Та системата е- Избираме си 14 мача примерно, защото в Ефбет поне дават макс. толкова мача не знам как е за другите букмейкъри, да речем от Събота и Неделя примерно, защото има много голямо разнообразие и залагаме на тези 14 мача на над 0,5 гола в мача.Да кажем, че средния коефициент е 1,05 на мач.Да ще кажете, че е малко коефициента, обаче когато се комбинира става средно 2,2/2,3 коефициент, а като се замислите почти във всички мачове(едно 95%) вкарват поне по 1 гол и от тази гледна точка мисля, че това е доста печеливша стратегия, а също така може да се замести някои мач вместо 0,5 със над 1,5 и същевременно и коефициентът се вдига, но това е по ваш избор.Не съм я пробвал, но мисля, защото ми изглежда доста надеждна. Искам да ми споделите Вашето мнение за тази стратегия , ще Ви бъда благодарен също, ако дадете и някоя добавка, за да я направим по- успешна
Ами доста срещи са (като недостатък) , но си прав че има първенства , където почти няма нулеви равенства ... така че с малко проучване може да се тества .!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
Колега тази система я играех преди 2 години правех 17 мача в колонка, но ги играех на овър 1.оо, което означава, че ако в мача има само един гол този коеф. ми го смятат за единица, съжалявам, че нямам стари фишове да ти покажа. Тези множествени комбинации е далавера да се играят в планетуин365 защото има добри бонуси за множествени залози. На 17 срещи бонуса бе 65% на печалбата. Имам един стар фиш с 13 срещи на много ниски коеф, който ми носи 183Е, но с бонуса 45% от 183 = 82Е ми плаща 266Е
Статистически погледнато за миналия сезон, само ТОП първенствата, около 6-7% средно от всички срещи са завършили 0-0. Така че не се препоръчва да се играе със rolling bet за 2-3 кръга, защото не се знае от къде може да изскочи издънката. А от всички първенства, мисля че процента беше около 5%, но не съм сигурен. Изхождайки от по-горната статистика, а и от тази в темата Ви, където е посочено 95% , това означава че от 20 срещи една ще е издънка . Тук има статистика за предстоящите мачове, като процентно отношение, за над 0.5 гола в мача. Офертата общо взето е да си планирате за деня срещите и да ги изчакате на живо, ако някой евентуално се забави с головете и да го хванете поне на 1.3, така намаляте риска от многото срещи и го свеждате до 2-3 максимум за деня.
Има много добри двойни и тройни залози ... примерно 1 , над 2.5 и г/г ... и други подобни , които ги няма в другите букмейкъри ... вече какво е на оферта всеки си преценя сам за себе си , в зависимост от това какво играеш . Sent from my iPhone using Tapatalk
леле страшна инф автоматично зарядно за акумулатор,детски пантофи за момиче с дишащо ходило,подматрачни рамки с моторно регулиране,книги за домашно консервиране и зимнина
така си е кожени аксесоари,тест хазартна зависимост,рехабилитация след смяна на колянна става,калъфи за очила