Rise of Ra – Ревю на Слот играта

Дискусия в 'Всичко за онлайн казино игрите', започната от djokando, 18 Яну 2021.

 1. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Rise of Ra е един от хитовете на българския провайдър – Euro Games Technology (EGT). Това е слот игра с египетска тематика, в която символи са пирамиди, фараони, скиптъри и други. В играта ще попаднете на пет барабана и 15 печеливши линии, на които трябва да се появяват различните комбинации от символи, за да спечелите. Как обаче да играете на Rise of Ra, какви символи ще откриете в това заглавие и кой онлайн казина го предлагат, ще прочетете по-долу в ревюто ни.

  Как се играе на ротативката Risa of Ra?

  Интерфейсът на играта Rise of Ra, не е по-различен от този при останалите игри на EGT. На основния екран са разположени бутоните за залог, които започват 0.15 ст. за една печеливша линия и стигат до 3.00 лева. Натискайки някой от тези бутони, барабаните започват да се въртят, а Вие трябва да стискате палци, да се появи печелившата комбинация, която ще Ви донесе парична награда. В долната лява половина можете да наблюдавате баланса си, както и да изберете бутон (i), за да извикате таблицата, в която е посочено кои видове символи, какви награди Ви носят.

  Долу в дясно пък имате графа, където е изписана последната Ви печалба. Там можете да видите и бутон удвоете, когато съберете определена печалба. Натискайки този бутон се прехвърляте в специален допълнителен рунд, в който ще трябва да познаете черен или червен цвят карта ще бъде изтеглена. Ако имате късмет, можете да удвоите спечелените пари или пък да ги изгубите.

  Основни и специални символи в Rise of Ra

  Както споделихме в началото на ревюто, играта Rise of Ra е на египетска тематика, което идва да рече, че и печелившите символи, които трябва да Ви се паднат, са свързани с Древен Египет, пирамидите, фараонът Ра и други. За да сме още по-изчерпателни, Ви предлагаме да се запознаете с всички символи, които присъстват в играта:

   
 2. sbx

  sbx Member

 3. optimeon

  optimeon Member

 4. sbx

  sbx Member

  Последна редакция: 28 Авг 2022
 5. optimeon

  optimeon Member

  Последна редакция: 28 Авг 2022
 6. sbx

  sbx Member

  Последна редакция: 31 Май 2023 в 9:01 PM

Сподели Страницата