Предполагам всеки е имал проблеми със своя букмейкър . Тук е мястото да споделите вашите проблеми или трудности при работата с руския букмейкър 1xbet . Тъй като във форума има доста хора занимаваши се сериозно с бетинг , мисля че ще може да получите адекватен съвет за почти всеки проблем .
Отскоро се регистрирах в този букмейкър ... има страшно разнообразие от пазари и изключително много бонуси ... всяка седмица дават по 200лв бонус (черен петък се води офертата) - направо се наядох от бонуси вече Проблема е обаче , че досега печелех малки печалби - 500-1000лв и не ми искаха вертификация на сметката ... Преди два дена обаче с поредния бонус хванах 5000$ и сега искат да си вертифицирам сметката , та да попитам има ли някъв шанс да ме излъжат нещо ако им снимам личната карта или са стабилни ?
Няма проблем с вертификацията ... искат да изпратиш снимка на личната карта от двете страни и всичко ще е ок ... ако имаш затруднения сайта отскоро има и обслужване на български по телефона ( 0800 46 020) , както и чат на живо . След редизайна на сайта си отвориха потдръжка в няколко европейски страни и си спазват законите . Всичко е точно - за сега никакви проблеми с тях .
Аз се регистрирах залагах спечелих около 50 GBP и изтеглих сумата по превод СЕПА.Обаче сега депозит не ми позволява банката Имам карта на Чуждестранна банка,но банката отказа депозита.
Не всички чужди банки позволяват такива трансфери ... доколкото знам от чуждите банки няма проблеми ... Иначе най-добре през скрил
Затова е хубаво да се регистрирате през надеждни сайтове, в случай на проблем с даден букмейкър да може някой да ви помогне. Когато клиент се е регистрирал през нашия сайт и има проблем, той може да ни пише и да се свържем с партньорите ни при дадения букмейкър и да се опитаме да помогнем. Много обаче се регистрират, не четат правилата на сайта и после се ядосват, че са им блокирали сметките. Повечето букмейкъри не толерират регистрация на повече сметки (уж роднини), които ползват едно ИП.
Вече две години не съм срещал проблеми с този букмейкър ... продължавам да си депозирам и тегля със скрил ...
Аз съм доволен и не съм имал проблеми вече 3 години, но благодаря за информацията. Може да се окаже полезна занапред.
дано да се оправят Прахосмукачка робот с моп,Дамски дънки,Уреди за пречистване на въздуха,Макси дрехи
и като цяло в живота лубриканти,замразяване на стволови клетки,Брокери на недвижими имоти,адвокат права на човека
много да интериорен дизайн,професионален овлажнител за въздух,зъбни импланти Варна,проектиране на къща