Какво представлява системата Patent ?

Дискусия в 'Системи за игра', започната от djokando, 14 Апр 2017.

 1. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  При Patent System Вие пускате три прогнози, от които се образуват седем залагания: едно единично залагане на прогноза, три двойни комбинирани и едно тройно комбинирано. Поне една от прогнозите трябва да е правилна – размерът на печалбата зависи от броя на правилните прогнози.
   
 2. Lumina

  Lumina New Member

  Може ли да дадеш практически пример? Същата молба важи и за другите подобни системи.
   
 3. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Какво е система Patent (Патент) ?
  И така, какво е система Patent (Патент)? Това е система, състояща се от 7 залога от 3 събития. Някои от нашите читатели може би са запознати със системата Trixie и ще забележат някои прилики. Ключовата разлика между двете е, че патентът също така комбинира 3 сингъла в своята структура. Може да я намерите в сайта на Ефбет .

  Това означава, че залогът на фиша ще бъде съставен от 7 индивидуални залога. Ако решим да заложим £ 2 на всяка линия, общата цена ще бъде £ 14. Това е достъпна сума и обяснява защо този тип система е толкова популярна.

  Номерата на заложената патентна система
  Брой събития Комбинации Общи залози Печеля
  3 7 7 х на залог Започвайки с една точна прогноза
  Съставът на системата е много прост: има 3 единични, 3 двойни и 1 високи. Интересно е да се отбележи, че започвате да виждате възвръщаемост от поне една прогноза , така че е доста лесно да покриете първоначалната си инвестиция. Трябва обаче да се отбележи, че за да се постигне нетна печалба, обикновено трябва да влязат и трите резултата.  Как работи система Patent (Патент)?
  Отговаряйки на въпроса „как работи система Patent (Патент) ?“ със сигурност не е толкова трудно. Е, поне по отношение на това как е измислено така или иначе. Въпреки това, сега ще ви предоставим няколко теоретични примера, които ще ви помогнат да видите как функционира. След като разберете това, ще бъдете на път към Голиат . Така че, прочетете нашата теория по-долу!

  Пример за система Patent (Патент)
  В този момент трябва да се разбере как работи тази система. Сега решихме да предоставим пример за залог на патент, за да видите как функционира в реалния живот. Избрахме 3 мача от Шампионската лига , а бюджетът ни е £ 5 на залог в сайта на Ефбет заради високите коефициенти там . Това означава, че общата цена на нашия залог ще бъде £ 35, цифра, която повечето хора биха могли да си позволят. Нашата селекция и нашите прогнози за игрите могат да бъдат намерени по-долу.

  Нашият тест за патентния залог
  Избрани мачове Нашата прогноза Цитат „1“ Цитат „X“ Цитат „2”
  Ювентус - Тотнъм 1 2.10 3.20 3.60
  Манчестър Юнайтед - Аякс х 2.00 3.20 4.00
  ПСЖ - Ливърпул х 2.15 3.00 3.80
  Започваме да виждаме възвръщаемост само след едно правилно прогнозиране. Въпреки това, да кажем, че това беше играта на Манчестър Юнайтед, щяхме да съберем само £ 16, това не е дори половината от първоначалния ни залог.

  Ако добавим победата на Ювентус към равенството на Юнайтед, тогава ще започнем да виждаме здравословна печалба. Двата резултата, взети заедно, биха ни донесли £ 60.10 или нетна печалба от £ 25.10. Не е зле!

  Какво ще стане, ако ги оправим? Е, да видим. Ще получим печалбите от 3 сингъла (£ 10.50, £ 15 и £ 16), трите двойки (£ 33.60, £ 31.50 и £ 48) и този от високите честоти (£ 100.80), които ще се комбинират към общата сума £ 255.40, което означава нетна печалба от £ 220.40.

  Това е наистина приятна възвръщаемост на първоначалната ни инвестиция и показва, че дори по-малките системи могат да дадат големи резултати.


  Печелившите комбинации от залог на патентната система:
  • 3 печеливши единични залога (£ 10,50, £ 15, £ 16) за общо £ 41,50
  • 3 печеливши двойни залога за общо £ 113,10
  • 1 печеливш висок за общо £ 100.80
  • Общата печалба от £ 255.40
  • Нетната печалба от £ 220,40
  Заключение
  След като демонстрирахте този патентен залог с пример от реалния живот, смятаме, че ще се съгласите с нас, като кажете, че тази система е лесна за игра и печалба. Това е чудесна възможност за тези, които искат да изпробват системите в сайтовете за залози . Системата не изисква голяма банка ,а същевременно дава добри печалби .
   
 4. sbx

  sbx Member

  Последна редакция: 16 Юни 2021
 5. optimeon

  optimeon Member

 6. sbx

  sbx Member

  Последна редакция: 23 Сеп 2022
 7. optimeon

  optimeon Member

  Последна редакция: 5 Ное 2022
 8. sbx

  sbx Member

 9. optimeon

  optimeon Member

  и на мен
   
 10. sbx

  sbx Member

  хахахха много готино
   

Сподели Страницата