Какво е система Heinz ( Хайнц) ?

Дискусия в 'Системи за игра', започната от djokando, 10 Яну 2021.

 1. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Какво е система Heinz ( Хайнц) ?
  Система Heinz ( Хайнц) - това е системен залог, състоящ се от масивните 57 залога за 6 събития. Какви са тези? Както можете да видите в таблицата по-долу, те са 10 двойни, 20 тройни, 15 четирикратни, 6 петкратни и една шестократна. Може успешно да я тествате в Ефбет и Уинбет

  Номерата на системата Хайнц Залог
  Брой събития Комбинации Общи залози Печеля
  6 57 57 х на залог Като се започне от две точни прогнози
  Общият ни залог ще бъде равен на 57 пъти този на единична селекция: ако приемем, че поставяме £ 1 на залог, общата сума на пасива ще бъде £ 57. Голямото нещо при този залог е, че започвате да виждате възвръщаемост след две правилни прогнози! Това е доста голям залог, така че бихме казали първо да проверим Супер Янки или Трикси за някаква практика.

  Как работи залогът или система Heinz ( Хайнц)?
  Сега се обръщаме към въпроса как работи залогът на Хайнц? Първо ще ви предоставим теоретичен пример, а след това реален, с реални събития и шансове, така че да можете да видите как нашите обяснения са релевантни в реалния живот.

  Пример: система Heinz използва 6 събития за формиране на залога. Това може да е от футбол или крикет например. Игрите, които избрахме, са представени по следния начин: A срещу B, C срещу D, E срещу F, G срещу H, I срещу L и M срещу N. Предвиждаме, че A, C, E, H, L и N ще спечелят. За да започнем да виждаме възвръщаемост, всичко, от което се нуждаем, е A и C да спечелят. Въпреки това, колкото по-правилни прогнози влязат, толкова повече печалба ще направим.

  Цялата статия виж тук bukitata.com
   
  Последна редакция: 10 Яну 2021
 2. optimeon

  optimeon Member

 3. sbx

  sbx Member

 4. optimeon

  optimeon Member

  изключително добра
   
 5. sbx

  sbx Member

  Последна редакция: 20 Фев 2023
 6. optimeon

  optimeon Member

 7. sbx

  sbx Member

  определено ми е сред топ системите
   

Сподели Страницата