Четири правила за успех в спортните залози

Дискусия в 'Полезно за Спортните Залози', започната от djokando, 21 Яну 2018.

 1. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Четири правила за успех в спортните залози

  За да сте печеливш играч на спортни залози, вие трябва да следвате някои правила за успех. В живота е така, че няма как да успеете без правила. Именно затова в спортните залози е добре да спазвате правилата за успех, за да може да печелите повече. В този материал ще ви представим четири златни правила за успех в спортните залози, с които вие ще бъдете по-добър играч.
  1. Няма да имате успех, ако залагате след всяка загуба
  Много хора са на мнение, че ако залагат с големи суми, след като вече са загубили залога си за деня ще избият загубите си и ще са на печалба . Но Грешат - точно на това разчитат и букмейкърите . За това си определете 5 % от банката за игра през деня и играйте само с този процент
  2. Няма да си върнете загубените пари с още залози
  Когато загубите значителна сума пари, вие търсите начин да си я върнете и дори опитвате по-големи залози. Тук обаче трябва да спрете и да проявите мъдрост! Вие вече сте получили своя урок в хазарта и трябва да спрете за ден- два, за да не загубите още повече. Няколко поредни загуби дори могат да доведат до загуба на банката ви , така че ако загубите предварително определената сума за деня, просто спрете и опитайте на следващия ден ! Спортните залози трябва да са хоби и развлечение, а не зависимост!
  3. Управлявайте банката си
  Това правило до голяма степен е сходно с първото. Не залагайте всичките си пари на един или два залога. Контролирайте банката си! Вашите залози е добре да са с 3-5% от банката, но не повече. Така дори и при губеща серия от 4-5 залога, вие ще имате пари и ще може да обърнете нещата във ваша полза.
  4. Доверете се на статистиката
  Понякога трябва да се доверите на статистиката в спортните залози. Много хора се опитват да прекъснат тенденции, но най-често те губят. Когато вие направите сравнение в дадени срещи и видите, че статистиката е изцяло в полза на единия отбор или състезател, то направете такъв залог. В над 80% от случаите това е печелившия ход. Вярно е, че статистиката е за да се нарушава, но в спортните залози вие може да имате успех със статистически залози.
   
  Последна редакция: 9 Яну 2021
  hayvancho хареса това.
 2. BobiW

  BobiW New Member

  Тези правила важат не само при спортните залози, ами и при казино залозите. Изключително лошо става, когато някой продължава да вкарва пари при положение, че е загубил значително с надеждата да ги избие. Хората, които обикновено са "напред" от залози са тези, които винаги имат определен бюджет и ако днес е бил такъв ден в който само са губили се прибират и другия път се връщат с нов бюджет. Основното е човек да не се поддава на емоцията и егото си, а да остане уверен и да приеме факта, че има лоши дни. Трябва да се спазват практиките за отговорно залагане за да не допуснем това хоби да се превърне в зависимост!
   
 3. sbx

  sbx Member

  Последна редакция: 24 Май 2021
 4. optimeon

  optimeon Member

  Последна редакция: 5 Сеп 2021
 5. sbx

  sbx Member

  и много полезно
   

Сподели Страницата