Въведение в спортните залози на живо

Дискусия в 'Стратегии за залози на живо', започната от djokando, 4 Май 2018.

 1. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Стратегия за залози на живо

  Безспорно залозите на живо (или залозите по време на игра) заемат специално място в сърцето и душата на залагащите. Отдавна отминаха времената, когато хората нямаше как да направят залог, ако изпуснат началото на един мач. Благодарение на онлайн букмейкърите, сега можете да поставяте залози във всеки един момент в интервала между първия и последния съдийски сигнал. Залозите на живо са предпочитана форма на игра от болшинството любители на хазарта, тъй като те носят много емоции, а и също така допълнителни изгодни възможности за печелене на пари, с по – добрите си коефициенти, които непрекъснато варират, но именно от тях може да се съди за бъдещата развръзка на мача.
  При тях изпитваме по-голямо удоволствие, залагащият получава повече взаимодействие с играта и изкуството на залагането. Има повече възможности да се залага по време на игра, правейки го непредвидимо и вълнуващо.
  Много играчи смятат, че този вид залагания едва ли не са върхът на букмейкърството и възможност за спечелване на много пари за кратко време. Но са прави и тези, които смятат, че Live е един от най-коварните видове залагания в историята на хазарта. За него е характерно, че както можете да спечелите бързо, така и за няколко минути да загубите цяло състояние. Доказателство за популярността им е, че 65 процента от поставените залози в най-големия световен букмейкър Bet365 са именно в раздела за залози на живо. Всеизвестна е и друга истина, че през последните 6 години най-печелившото перо на букмейкърските компании са именно неспирните Live залози. При тях е наличен следният минус: Нямате време за стратегия. Това е спонтанна форма на залагане, която предоставя ограничена времева рамка, трябва да взимате бързи е ефикасни решения. Може да откриете, че нямате достатъчно време в интервалите, за да направите предположение и да поставите залог. Когато мачът започне, трябва не само да мислите бързо, но и да действате бързо.
  Залозите на Живо са като нормалните спортни залагания с една важна подробност - всичко, особено коефициентите - се променя много динамично. Нека вземем един футболен двубой за пример, като Байерн (Мюнхен) – Борусия (Дортмунд). С наближаването на началния час на дългоочакваното събитие и обявяването на стартовите състави и всичко останало, свързано с мача, коефициентите в повечето случаи се успокояват и до голяма степен отразяват шансовете за различните вариации. Коефициентите по време на самият мач се влияят от три фактора: Какво се случва на терена, на какво залагат играчите и с какви суми го правят. Хубавото при залозите на живо е, че можете да залагате не само за победителя от мача, ами и също така за следващ гол, нов корнер, брой картони, точен резултат, двоен шанс, дузпа, автогол и един куп други пазари. Характерно в случаят е, че когато мачът започне, оставате единствено вие срещу експертите на букмейкъра и, ако успеете да покажете повече знания от тях, ще можете да победите букито и да реализирате желаната от вас печалба.
  За да изпитвате не само емоцията от залозите на живо, ами и да можете да печелите пари чрез тях, добре е да използвате някоя стратегия. Такива, които са специално предназначени за залозите на живо, можете да намерите, в интернет пространството.
  Трябва обаче да имате в предвид, че не съществува стратегия, която да работи перфектно във всяка една ситуация. Въпреки това, някои стратегии са наистина доста сполучливи и успешни, ако ги използвате разумно и в точния момент, те могат да ви носят постъпления.
  Целта на изложените от мен стратегии, факти, изводи не е да накарам някои как да се възползва оптимално от футболните залози в реално време, а просто да споделя моето виждане по този актуален въпрос. Не забравяйте, обаче едно старо правило, че не е никак лесно да "изиграеш" букмейкърите в собствената им игра.

  Стратегия 1
  Давате вашите предпочитание за гол на отборът – фаворит.
  Един от примерите за правене на залог на живо е да се търси успех на отборът - фаворит. Основание за това е, ако той непрекъснато налага натиск, има голови положения, но все нещо се случва, а чувствате на практика, че гола се пече. Тогава може да побързате и да заложите или за тяхно попадение или въобще за гол, два или три попадения в мача. Защото по неписано правило, когато даден тим прави серия от пропуски бива наказан от едно – единствено голово положение. Лично на мен ми е любимо да търся тим фаворит, който в първите 20-30 минути не успява да реализира гол и именно тогава залагам за Над 1.5 гола да отбележи въпросният класен тим.

  Всички стратегии за залози на живо може да разгледате във нашия форум / в раздела стратегии за залози на живо

  Промо линк за Ефбет
  Промо линк за Бетфеър
  Промо линк за УинБет
   

Сподели Страницата