"Типстъри" от които да се пазим ?

Дискусия в 'Типстъри', започната от Iwan Iwanow, 19 Фев 2017.

1. Iwan Iwanow

Iwan Iwanow New Member

Колеги споделяйте т.н. Типстъри/платени страници и групи , от които сте патили за да предпазите други хора от това да станат жертва на поредната измама с "уредени" мачове и други подобни ...

2. Raiden

Raiden New Member

Много добра тема. Отговорът е почти еднозначен - от всички, които искат пари. Те се делят на три вида - измамници, смешници и такива като повечето залагащи - просто хора, които не разбират от материята.

Първите - до момента ги надушвам и нямам досег, за тяхно щастие.
    Вторите - почти всеки е попадъл на клоуни като Иво Димов ... като пийнеш три ракии го търсиш, за да се доразвеселиш.
    Третите - те са най-опасни. Обикновено някой ти ги е препоръчал и при една добра серия, дори не предполагаш в какво се забъркваш. Това са честни хора, които просто нямат необходимите умения, но са със силно самочуствие и още по-силно его. Примери - Nvp Tipster и сайта печели.

Iwan Iwanow и djokando харесаха това.
  3. djokando

djokando Administrator Екип 3mart

много добре казано !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. niksan23

niksan23 New Member

Пазете се от тези !!! https://betinum.com пални измамници!! Аз направих грешката да си купя супер вип абонамента,защото уж имат статистика!!100% загуба!! Преди срещите публикуват ,и ако са губещи променят знаците!!Казах и че ще пусна жалба,но те ми се изсмяха и казаха пускай не си първия,даже и спечелени дела имаме!!! БЕТИНУМ.КОМ СА ИЗМАМНИЦИ!!

djokando хареса това.
  5. robinhud

robinhud New Member

Betinum са ИЗМАМНИЦИ!!! Не си давайте парите на тия! Бетинум са измамници! В статистиката си променят залога за да излезе спечелен а 90% е грешен! Ето доказателството - едната снимка е прогнозата им, която е гол/гол и Лацио над 1.5 а другата какво са постнали на сайта им два дни след прогнозата, както виждате няма нищо общо . Пазете се и не си давайте парите!!! B69E017C-A3E4-4DF1-A7D3-5C0ADFD70508.png 2EE48FB6-2594-4315-AA75-14C34B9D2DEC.png

Последна редакция: 1 Дек 2018
    djokando хареса това.
  6. djokando

Много некоректно наистина...

7. robinhud

robinhud New Member

Няма такива нагляри и измамници като betinum.com!!! Ето поредната лъжа за 30.11 прогнозата им е Вадуц-Раперсвил 1 и Телстар - Алмере сити 1 ДНБ и естествено фиша е губещ, а на сайта имзнаците са гол/гол и над 2.5 за първия мач и +1.0ах за втория. Нищо общо с прогнозата и е даден като почеливш. Измамници!!! Не си давайте парите на бетинум.ком!!!! Ето и доказателството ... 05F7794B-E6FC-497C-B3A1-AB3EF3635C50.png 580883BD-E894-45F4-8E02-43EDB097AA32.png

niksan23 и djokando харесаха това.
  8. И аз съм клиент на https://betinum.com/, но не мога да споделя същото мнение. Честно казано не съм обръщал много внимание на статистиката,
    по-скоро преди да се абонирам я следях, но аз си печеля от прогнозите им. Естествено, губил съм пари, то няма как без загуби. Те и по телефона ми го
    казаха, но по-често излизат прогнозите, което е най-важно.

9. Stanislav

Stanislav New Member

Аз пък съм доволен от момчетата, на мен лично ми помогнаха много, че преди се ми бягаше по 1 мач

10. djokando

Интересни мнения :) Явно има и доволни хора от платените прогнози ... както и такива които се чувстват излъгани ...

11. Стига глупости, точно пък от Бетинум да се оплаквате, че са измамници ? Аз съм им клиент от почти 5 месеца и няма нищо такова. На тая статистика обръщах внимание преди да се абонирам, както и на други неща, нормално, така че не съм я следил наскоро, но ако бях прочел тия нелепи мнения, щях да направя грешката да не се абонирам, а те са единствените, които наистина са свестни. Много ясно, че не се печелят по 5 бона на месец, вие какво очаквате ? Но всеки месец преди да се абонирам съм бил на печалба, имам и фишове и т.н. Нито познавам някой от там, нито се опитвам да ги защитавам ама хората работят постоянно, за да дават някакви адекватни мачове, екипа им е супер, винаги помагат ако имам въпроси. И честно да ви кажа ги препоръчах на няколко познати, които също останаха доволни, така че не знам какво само мрънкате. Типични българи...

12. niksan23

niksan23 New Member

не правете грешката с betinum.com !! Пълни мошенници са !! Който не вярва да ги пробва,всеки си има глава на раменете.Дават проогнози в вип пакетите,които след като не излезнат( 90% не излизат ) променят знаците в статистиката да са печеливши!

13. niksan23

niksan23 New Member

ВЯРНО!! 100% измамници,и аз мога да кача снимки

14. Лапе, престани да спамиш тъпотии.. Не виждаш ли, че пишеш от един и същи ник навсякъде и си мислиш, че създаваш впечатление, че са много хора. Ти си един трол, който завижда и се опитва да прави мръсно на другите. Очевидно Бетинум не са измамници и понеже момчетата си вършат работата адекватно, доста хора решиха да им правят сечено, нормално. Но конкретно ти можеш да си пишеш домашните и да си лягаш.

15. niksan23

niksan23 New Member

Сигурно си един от тези измамници от betinum.com ! Хората не са тъпи,има снимки публикувани от други хора,по на горе в форума! А и този форум е да се предпазват хората от измамници,а не самите измамници да си правят реклами! Пак който има пари за губене,нека си ги даде на измамниците от betinum.com и после да пише тук.

16. sbx

sbx Member

Последна редакция: 25 Май 2022
  17. optimeon

optimeon Member

Последна редакция: 31 Май 2022
  18. sbx

sbx Member

Последна редакция: 17 Окт 2022
  19. optimeon

optimeon Member

Последна редакция: 1 Фев 2023