Колеги споделяйте т.н. Типстъри/платени страници и групи , от които сте патили за да предпазите други хора от това да станат жертва на поредната измама с "уредени" мачове и други подобни ...
Много добра тема. Отговорът е почти еднозначен - от всички, които искат пари. Те се делят на три вида - измамници, смешници и такива като повечето залагащи - просто хора, които не разбират от материята. Първите - до момента ги надушвам и нямам досег, за тяхно щастие. Вторите - почти всеки е попадъл на клоуни като Иво Димов ... като пийнеш три ракии го търсиш, за да се доразвеселиш. Третите - те са най-опасни. Обикновено някой ти ги е препоръчал и при една добра серия, дори не предполагаш в какво се забъркваш. Това са честни хора, които просто нямат необходимите умения, но са със силно самочуствие и още по-силно его. Примери - Nvp Tipster и сайта печели.
Пазете се от тези !!! https://betinum.com пални измамници!! Аз направих грешката да си купя супер вип абонамента,защото уж имат статистика!!100% загуба!! Преди срещите публикуват ,и ако са губещи променят знаците!!Казах и че ще пусна жалба,но те ми се изсмяха и казаха пускай не си първия,даже и спечелени дела имаме!!! БЕТИНУМ.КОМ СА ИЗМАМНИЦИ!!
Betinum са ИЗМАМНИЦИ!!! Не си давайте парите на тия! Бетинум са измамници! В статистиката си променят залога за да излезе спечелен а 90% е грешен! Ето доказателството - едната снимка е прогнозата им, която е гол/гол и Лацио над 1.5 а другата какво са постнали на сайта им два дни след прогнозата, както виждате няма нищо общо . Пазете се и не си давайте парите!!!
Няма такива нагляри и измамници като betinum.com!!! Ето поредната лъжа за 30.11 прогнозата им е Вадуц-Раперсвил 1 и Телстар - Алмере сити 1 ДНБ и естествено фиша е губещ, а на сайта имзнаците са гол/гол и над 2.5 за първия мач и +1.0ах за втория. Нищо общо с прогнозата и е даден като почеливш. Измамници!!! Не си давайте парите на бетинум.ком!!!! Ето и доказателството ...
И аз съм клиент на https://betinum.com/, но не мога да споделя същото мнение. Честно казано не съм обръщал много внимание на статистиката, по-скоро преди да се абонирам я следях, но аз си печеля от прогнозите им. Естествено, губил съм пари, то няма как без загуби. Те и по телефона ми го казаха, но по-често излизат прогнозите, което е най-важно.
Интересни мнения Явно има и доволни хора от платените прогнози ... както и такива които се чувстват излъгани ...
Стига глупости, точно пък от Бетинум да се оплаквате, че са измамници ? Аз съм им клиент от почти 5 месеца и няма нищо такова. На тая статистика обръщах внимание преди да се абонирам, както и на други неща, нормално, така че не съм я следил наскоро, но ако бях прочел тия нелепи мнения, щях да направя грешката да не се абонирам, а те са единствените, които наистина са свестни. Много ясно, че не се печелят по 5 бона на месец, вие какво очаквате ? Но всеки месец преди да се абонирам съм бил на печалба, имам и фишове и т.н. Нито познавам някой от там, нито се опитвам да ги защитавам ама хората работят постоянно, за да дават някакви адекватни мачове, екипа им е супер, винаги помагат ако имам въпроси. И честно да ви кажа ги препоръчах на няколко познати, които също останаха доволни, така че не знам какво само мрънкате. Типични българи...
не правете грешката с betinum.com !! Пълни мошенници са !! Който не вярва да ги пробва,всеки си има глава на раменете.Дават проогнози в вип пакетите,които след като не излезнат( 90% не излизат ) променят знаците в статистиката да са печеливши!
Лапе, престани да спамиш тъпотии.. Не виждаш ли, че пишеш от един и същи ник навсякъде и си мислиш, че създаваш впечатление, че са много хора. Ти си един трол, който завижда и се опитва да прави мръсно на другите. Очевидно Бетинум не са измамници и понеже момчетата си вършат работата адекватно, доста хора решиха да им правят сечено, нормално. Но конкретно ти можеш да си пишеш домашните и да си лягаш.
Сигурно си един от тези измамници от betinum.com ! Хората не са тъпи,има снимки публикувани от други хора,по на горе в форума! А и този форум е да се предпазват хората от измамници,а не самите измамници да си правят реклами! Пак който има пари за губене,нека си ги даде на измамниците от betinum.com и после да пише тук.
дам, това е страхотно moss bros suits,почивка за двама all inclusive,интернет и телевизия,инфрачервени печки
много измамници има, трябва да сме внимателни сребърни висулки,щитовидна жлеза,Cybex колички,Реклайнер
все пак говорим за пари, супер внимателни трябва да сме Пенис помпи,запазване на стволови клетки,пенис колан,мезенхимни стволови клетки