"Типстъри" от които да се пазим ?

Дискусия в 'Типстъри', започната от Iwan Iwanow, 19 Фев 2017.

 1. Iwan Iwanow

  Iwan Iwanow New Member

  Колеги споделяйте т.н. Типстъри/платени страници и групи , от които сте патили за да предпазите други хора от това да станат жертва на поредната измама с "уредени" мачове и други подобни ...
   
 2. Raiden

  Raiden New Member

  Много добра тема. Отговорът е почти еднозначен - от всички, които искат пари. Те се делят на три вида - измамници, смешници и такива като повечето залагащи - просто хора, които не разбират от материята.

  Първите - до момента ги надушвам и нямам досег, за тяхно щастие.
  Вторите - почти всеки е попадъл на клоуни като Иво Димов ... като пийнеш три ракии го търсиш, за да се доразвеселиш.
  Третите - те са най-опасни. Обикновено някой ти ги е препоръчал и при една добра серия, дори не предполагаш в какво се забъркваш. Това са честни хора, които просто нямат необходимите умения, но са със силно самочуствие и още по-силно его. Примери - Nvp Tipster и сайта печели.
   
  Iwan Iwanow и djokando харесаха това.
 3. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  много добре казано !!!


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
 4. niksan23

  niksan23 New Member

  Пазете се от тези !!! https://betinum.com пални измамници!! Аз направих грешката да си купя супер вип абонамента,защото уж имат статистика!!100% загуба!! Преди срещите публикуват ,и ако са губещи променят знаците!!Казах и че ще пусна жалба,но те ми се изсмяха и казаха пускай не си първия,даже и спечелени дела имаме!!! БЕТИНУМ.КОМ СА ИЗМАМНИЦИ!!
   
  djokando хареса това.

Сподели Страницата