Тенис стратегия "Сервиращ играч"

Дискусия в 'Стратегии за игра', започната от djokando, 8 Фев 2017.

 1. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  В тази стратегия залагаме на играча който ще сервира в гейма . По прнцип особенно при мъжкия тенис пробивите са рядкост . Коефициента не е голям , но е напълно възможно да ударим 5-6-7 поредни печалби .

  На какво да обърнем внимание ?

  1. Избирайте равностойни противници , така шанса за пробив е по-малък .
  2. Ако противниците са неравностойни , залагайте само на фаворита в срещата (шанса да го пробият ще е минимален . Или може да заложите фаворита да пробие слабия играч ( на по-голям коеф и с по-висок шанс за успех )
  3. Опитайте се да гледате срещата на живо или поне в платформата на залози ,където ще има някаква статистика

  Каква е схемата със сервизите?
  Чрез долния пример ще ви покажем как може да се развие една тенис среща при равни залози :

  Обикновено, букмейкърите дават коефициент, за тенисист да спечели сервиз гейма си, който е между 1.10 – 1.35. Естествено има и други варианти. Да кажем , че започвате с 10 лв. начална сума за залог .Набелязали сте си две срещи с фаворити. Започвате със залог от 10 лв. за единия фаворит да спечели сервиз гейма си. При коефициент 1.20 печалбата ви е 12 лв. или чисто 2 лв. Напълно вероятно е фаворита да не загуби сервиз гейм и ако това стане в първия сет той ще изпълни най-малко 3 сервиз гейма. Това е чиста печалба от 6 лв. Още 3 сервиз гейма във втория сет и ето ви 12 лв. чиста печалба за по-малко от час, понеже ако се развие така мача, означава че фаворитът ви печели всички геймове до края на мача и той би свършил за много кратко време.

  Представете си, обаче мач между двама равностойни тенисисти, които печелят своите сервиз геймове и решават крайният победител с тайбрек, тогава ако залагате всеки път на сервиращия да спечели гейма имате 12 печеливши залога в първия сет. Залагате винаги 10 лв. или друга сума, но винаги еднаква. Така лесно ще проследите вашите печалби.

  Обобщение

  Тази стратегия няма да ви направи богати , но с малко постоянство и 2-3 часа отделени на ден бихте могли да изкарате един средно статистически надник (за България) и то докато си пиете бирата пред телевизора . Разбира се ще има и загуби , но това е част от играта . Важното е да не се лакомите и да оставите банката ви да расте малко по малко .
   
  Последна редакция: 8 Фев 2017
  vracabace и DaMp370 харесаха това.
 2. betportal

  betportal New Member

  това само, че не важи при тенис с жени. там винаги може да бъде направен пробив. залагайте само на мъже и то пак не е много добра стратегия...един пробив, един загубен залог и после колко време ще е нужно да наваксате ...
   

Сподели Страницата