Искам да обърна внимание на всички залагащи към този вид залози,много много примамливи коеф. от 2.00+ Тук се играе Англия(Премиер Лига,Чемпиъншип,Лига 1 и Лига 2) има сайт в които се гледат статистики на отборите колко корнера правят през 1-вото полувреме,колко корнера правят като цяло на мач.Преглеждат се двата отбора които играят ако единият отбор печели по средно 3 корнера и губи по 2 или обратното губи 2 и печели 3 и при другят отбор е същото залагаме.Да дам пример тази събота играят Бристол Роувърс - Брадфорд мач от Лига 1 на Англия.Бристол Роувърс печели по 3.03 коернера на полувреме срещу 2.33 - което прави 5.36 корнера на полувреме,а Брадфорд печели по 3.31 корнера на полувреме срещу 2.28 - което прави 5.59 корнера на полувреме.Общо взето е това не е голяма стратегия,но при добро разглеждане на мачовете ако имете време да отделите може да се намерят 2-3 стоиностни залога.
Аз също съм почитател на този тип залози. Преди време дори си водех своя статистика за Premier League, но просто по едно време ме домързя да въвеждам всичко в таблицата и така зарязах нещата. Колега, би ли споделил в кой сайт гледаш тези статистики
в cornerstats.com има всичко , но е платен ... иначе имаше няколко безплатно сайта дето имаше корнерите Sent from my iPhone using Tapatalk
дам, много ми харесва огромното количество от инф в този форум масажори,чанти естествена кожа,restaurant seating,ортопедични стелки
така е да, особено за начинаещи Lean Six Sigma Yellow Belt,брокераж,Строителна борса Плевен,Lean Six Sigma Green Belt
само да имаше повече активност сандали на платформа,Надуваеми и водни легла и матраци ,Счетоводна Кантора София Цена ,дамски джапанки
да и аз на това се надявам workspace for rent,части за електрическа тротинетка,шунгит,зала под наем софия