Здравейте на всички колеги. Бих искал да споделя едни мои наблюдения, които могат да бъдат от полза на залагащите и помагат при анализа на дадена среща. Стратегия не е може би правилната дума, но да кажем важна информация, която да имате при поставянето на залози. Всички знаем, че няма кръг в който всички мачове да завършат 1, х или 2. Същото важи с пълна сила и за г/г, над 2.5, под 2.5 и общо взето за всякакъв възможен залог. Стратегията е полезна при първенства, които мачове започват в различни часови пояси, първите мачове от кръга и последните. Ето и един пример с австралийското първенство, където мачовете са разделени на 3-4 дни по различно време. Ако кажем първия мач завърши 1 или 2 играем втория съответно х2 и 1х, а може и като крайни знаци 2 и 1. Същото важи и за голове както като краен резултат така и най-вече на полувреме. Важно: Поне един мач в Австралия завършва над 1,5 на полувреме и ако имаме късмета това да не е първият или вторият, то има голям шанс да спечелим добри пари на следващите. Важно е да се наблюдава още резултатът на полувремето на срещите от кръга. Пример от 5 изиграни мача в кръга няма определен резултат на полувреме да кажем 2. Играем 6 мач 2 на полувреме, ако не излезе евентуално пробваме с 7 мач и така. Пресен пример с румънското първенство последния кръг. Петък, събота и неделя ранния мач няма 2 на полувреме. Играя Стяуа 2 на полувреме на 2.40 и бият 0:1. Ако търсихме резонната двойка като краен резултат, щяхме да загубим, тъй като мача завърши 1:1. Друго, което е важно да знаем. Когато в дадено първенство има в определен часови пояс 3 мача, а дори и 3 мача за деня - това е много често втората бунделига на Германия, а и не само. С изключение на единични случаи няма как трите мача да завършат по един и същ начин, като тук ще стигна още по далеч - много често мачовете завършват 1, х и 2. Още един пример, който ще дам е с френската лига 1 последния кръг мачовете от неделя. Имаше 2 или 3 единици през деня и когато всички очакваха ПСЖ да спечелят срещу Тулуза на 1.2 коеф. те направиха Х. Това разбира се не е случайно, а букмейкърите са потривали доволно ръце. И последното, на което искам да ви обърна внимание е когато решите да играете даден отбор на полувреме преди започване на срещите от кръга и нямаме база за анализ. Например играят Байерн М домакини и съответно единицата от 1.15 не е примамлива, но пък 1.5-1.6 на полувреме е идеално, но разбира се те правят 0:0 или 0:1 след което смазват противника. Важно е да се обърне внимание на последните 5-6 мача. Ако в нито един от тях отборът не е водил на полувреме или дори серията е по-дълга, може да заложите вашия отбор да води на полувреме. Много се отпуснах в приказки, но се опитвам да вадя поуки от неуспехите от залозите както и да следя закономернисти в развитието на двубоите. Надявам се да съм ви бил полезен. Успех!
Горе долу успях да обхвана почти всичко, на което исках да обърна внимание. Залозите не са това, което бяха и 90% от мачовете са манипулирани от букмейкърите. Именно заради този факт играейки логично няма да имаме голям шанс за печалба. Затова е от полза да се следи развитието на двубоите както и да се забелязват всякакви закономерности или странности, които могат да са ни от полза, за да ставаме все по-добри в подбора на мачовете, защото както казах залозите не са това, което бяха. Искрено се радвам, че съм успял да бъда полезен и занапред ще продължавам да споделям вижданията си.
и аз съм съгласен halkidiki accommodation,мъжко бельо от бамбук,Климатици цена,Peaky blinders clothing
всички стратегии във форума са супер полезни лазерна епилация цяло тяло,безкофеиново кафе,обучения,мъжки бижута
направо мога да седя тук с часове интериорно озеленяване,автоматични врати,аксесоари за дограма,входни врати за къщи
хахаха и аз така...доста често го правя столче за кола 0 13,обезопасители за бебе,бебешки калъфки за възглавници,бебешки креватчета