Предложения за развитие на форума ...

Дискусия в 'Говорилня', започната от djokando, 8 Фев 2017.

 1. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Колеги пускам тази тема , за да може всеки да сподели неговото виждане за развитието на форума . Какво бихте искали да има в нашия форум , какво може да се подобри ...как може да се развие по-добре ...Въобще тук споделяйте всичко каквото мислите че ще е от полза за да направим този форум по-приятен за всички ни ...
   
 2. saskz27

  saskz27 New Member

  Може като се дават прогнози след края на мача или каквото и да е спортно събитие да се записва печели или губи и всеки да си има % успеваемост :)
   
  djokando хареса това.
 3. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Да , колегата го спомена в предния пост ... , мисля че ще е най-добре след края на прогнозата да се ползва бутона за редакция на поста и да се напише вътре дали печели или губи ... иначе всеки ако тръгне да си цитира поста с печели/губи ще стане малко хаос :))
   
 4. Radko

  Radko New Member

  Не може ли да се направи бутон,който да може да го ползва само човека който е писал поста (и модератор) да го цъка и да излиза познат,непознат.
   
  djokando хареса това.
 5. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Идея си нямам :)) ще разуча въпроса , ако може да се направи подобно нещо ще е добре мисля . Някъде виждал ли си подобна екстра ? ако дай линк да разгледам ?
   
 6. Radko

  Radko New Member

  Не съм виждал.Това ми дойде на ум,но ще е добре ако може да се направи.
   
  djokando хареса това.

Сподели Страницата