Кои системи за игра използвате най-често ?

Дискусия в 'Системи за игра', започната от Iwan Iwanow, 7 Фев 2017.

1. Iwan Iwanow

Iwan Iwanow New Member

Заглавиeто казва всичко колеги ... Кои системи за игра използвате най-често ? С малко обосновка за всяка система ако може (какво представлява , колко колонки е и т.н.)

Последна редакция от модератор: 7 Фев 2017
  2. kapablanka

kapablanka Moderator

Аз играя най-често 3/5 .

Системата е 10колонки . Маркираш 5мача (поне 2 или по-висок коеф) . При 3 познати срещи 1 от 10 колонки е печеливша . При 4 познати - 4 колонки печелят . При 5 колонки - всички 10колонки печелят :)) и черпиш

g0gushi хареса това.
  3. g0gushi

g0gushi New Member

3 от 5 - 10 колонки както и 3 от 5 с 2 или 3 твърди мача !
    Играя 3 от 5 на мачове ПЪРВО/КРАЕН,като наи често Х/1 или Х/2 средно по 5 коеф на мач при 3 познати с 1 лев на колонка 10 лева ми е фиша печалбата отива към 200+ лева,ако се сложат и 1-2 твърди в зависимост от коеф. им печалбата скача,като твърди играя 2 мача с коеф по 1.4 1.5.

djokando хареса това.
  4. irc84

irc84 Member

Само прави колонки с 2 или 3 срещи, коеф между 1,3-1,8 на срещи, основно играя голове O/U но с азиатски хендикап за застраховка и комбинирани залози от двоен шанс комбиниран пак с голове O/U за повдигане на коеф. . Общ коеф. правя между 3-4 при 3 срещи при залог от 25Е печели 75-100Е. За мен системите нямат много смисъл защото губиш много от евентуалната печалба при познаване на всички срещи, а да хванеш 5 срещи всяка с коеф над 2 си е малко фантастика, може веднъш в годината да стане ама..

Последна редакция: 7 Фев 2017
    Iwan Iwanow, Ivan и djokando харесаха това.
  5. Roksman1551

Roksman1551 New Member

Много полезни коментари)

6. optimeon

optimeon Member

Последна редакция: 7 Юли 2022

Сподели Страницата