Какво е залог или система Голиат (Goliath)?

Дискусия в 'Системи за игра', започната от djokando, 10 Яну 2021.

 1. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Какво е залог или система Голиат (Goliath)?
  Ще започнем с отговора на въпроса какво е залогът на Голиат? Ако сте прочели някоя от другите ни страници за системни залози, ще ви стане ясно, че това е залог, състоящ се от множество видове залози от различни събития. В този случай цифрите са наистина големи: има 247 комбинирани залога за 8 събития. Всяка комбинация изисква залог, така че ще трябва да внимавате колко искате да инвестирате, защото дори само при £ 1 на залог, общият залог е еквивалентен на £ 247. Това е за хора с големи банки ,които искат да печелят много !

  Номерата на системата Goliath System
  Брой събития Комбинации Общи залози Печеля
  8 247 247x на залог Като се започне от две точни прогнози
  В таблицата по-долу обобщаваме характеристиките на залога на Голиат и както можете да видите, тази система е масивна: тя се състои от 28 двойни, 56 тройни, 70 четирикратни, 56 петкратни, 28 шестократни, 8 седемкратни и осемкратна. Положителната новина е, че подобно на Heinz , вие вече започвате да печелите пари с 2 точни прогнози. От общо 8 това не е много. Разбира се, няма да си върнете първоначалния залог, само с две познати , но ще имате шанс да минимизирате залога си .  Залогът на Голиат (Goliath) и футбол
  Както ще видим в следващия раздел, един от най-добрите начини за използване на зизползването на система Голиат (Goliath) е залагането на футбол . Това не означава, че не можете да играете на спортове като конни надбягвания , но поради непредсказуемостта на футбола и добавения елемент на равенство се предлагат най-добрите коефициенти за футбол. Това означава, че можете да генерирате повече печалба от по-малко правилни прогнози. Това е особено уместно за огромна система като Голиат. Най - добре може да я ползвате в Ефбет заради високите коефициенти там .  Пример за залог или система Голиат (Goliath)
  Сега знаем как работи системата Голиат, време е да се обърнем към практически пример за залагане на Голиат с реални мачове и коефициенти. За да демонстрираме връзката между системата и футбола, избрахме някои игри от Лига 1 и заложихме в Ефбет .

  В таблицата по-долу можете да видите обобщение на нашия фиш за залози. Решихме да излезем с огромен бюджет и избираме £ 5 на залог, което възлиза на огромна първоначална инвестиция от £ 1235.

  Виж цялата статия тук bukitata.com
   
  Последна редакция: 10 Яну 2021
 2. sbx

  sbx Member

  Последна редакция: 16 Юни 2021
 3. optimeon

  optimeon Member

  Последна редакция: 18 Авг 2021
 4. sbx

  sbx Member

  Последна редакция: 23 Сеп 2022
 5. optimeon

  optimeon Member

  Последна редакция: 5 Ное 2022
 6. sbx

  sbx Member

 7. optimeon

  optimeon Member

 8. sbx

  sbx Member

 9. optimeon

  optimeon Member

  Последна редакция: 19 Юни 2023
 10. sbx

  sbx Member

  Последна редакция: 17 Юли 2023

Сподели Страницата