Какво е система Heinz ( Хайнц) ? Система Heinz ( Хайнц) - това е системен залог, състоящ се от масивните 57 залога за 6 събития. Какви са тези? Както можете да видите в таблицата по-долу, те са 10 двойни, 20 тройни, 15 четирикратни, 6 петкратни и една шестократна. Може успешно да я тествате в Ефбет и Уинбет Номерата на системата Хайнц Залог Брой събития Комбинации Общи залози Печеля 6 57 57 х на залог Като се започне от две точни прогнози Общият ни залог ще бъде равен на 57 пъти този на единична селекция: ако приемем, че поставяме £ 1 на залог, общата сума на пасива ще бъде £ 57. Голямото нещо при този залог е, че започвате да виждате възвръщаемост след две правилни прогнози! Това е доста голям залог, така че бихме казали първо да проверим Супер Янки или Трикси за някаква практика. Как работи залогът или система Heinz ( Хайнц)? Сега се обръщаме към въпроса как работи залогът на Хайнц? Първо ще ви предоставим теоретичен пример, а след това реален, с реални събития и шансове, така че да можете да видите как нашите обяснения са релевантни в реалния живот. Пример: система Heinz използва 6 събития за формиране на залога. Това може да е от футбол или крикет например. Игрите, които избрахме, са представени по следния начин: A срещу B, C срещу D, E срещу F, G срещу H, I срещу L и M срещу N. Предвиждаме, че A, C, E, H, L и N ще спечелят. За да започнем да виждаме възвръщаемост, всичко, от което се нуждаем, е A и C да спечелят. Въпреки това, колкото по-правилни прогнози влязат, толкова повече печалба ще направим. Цялата статия виж тук bukitata.com
и е много интересна като система дамски слънчеви очила,Изработка на печати,маркови мъжки часовници,флаш памет
определено ми е сред топ системите луксозни осветителни тела,магазин за бижута,Детски зъболекар,игри за конзоли
май май всички системи са ми любими Κουτί-κουζίνα αυτοκινήτου για camping,εξοπλισμόσ κάμπινγκ,Ιδιωτικές εκδρομές κρασιού,James Baroud
на мен не са ми любими всички болница за рехабилитация,дамски портфейли естествена кожа,зависимост от хазарта,клиника за рехабилитация