Как се играе бинго: Пълно ръководство за онлайн бинго

Дискусия в 'Всичко за онлайн казино игрите', започната от djokando, 14 Яну 2021.

 1. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Ако не сте начинаещи да играете бинго, ето ръководство за бинго, съдържащо някои полезни съвети, за да започнете.

  В бинго, независимо дали онлайн или в клуб, всеки играч има карта с редове с числа. Това обикновено се нарича билет. Играчите зачеркват номерата на билета си, когато бъдат извикани. Целта на играта е първата да зачеркне всичките ви номера .

  Видът игра, която играете, се определя от това колко номера има във вашия билет . Номерата във вашия бинго билет съответстват на номерата, които могат да бъдат изтеглени от повикващия. В миналото тези числа се отпечатваха върху топки; следователно игрите на бинго се описват като 90 топки, 80 топки, 75 топки и т.н. Сега обаче, когато много бинго игри са онлайн, числата се изчертават по електронен път . Играта на бинго ви дава няколко възможности да спечелите всяка игра.

  В повечето бинго игри се дават награди за попълване на един ред във вашия билет и за фул хаус , който е, когато всички номера на вашия билет са извикани.

  Къде да играем бинго онлайн ?

  В българия за момента два сайта предлагат игра на бинго . Това са Ефбет и Палмс Бет .

  Правила за бинго
  И така, как работи бингото? Независимо дали играете бинго в клуб или играете онлайн бинго, на първо място ще трябва да закупите билетите си. Тези билети са на разположение преди началото на играта. След като получите билета си, сте готови да играете!

  Как се играе бинго? Играта започва, когато се извика първото число - ако е на вашия билет, можете да го зачеркнете. Страхотен!

  В онлайн бинго системата ще маркира номерата вместо вас . В клуб темпото може да бъде бързо, така че трябва да сте нащрек и да сте готови да продължите. Тук идва вълнението, тъй като поддържането на повикващия е част от забавлението. Номерата се извикват с техните псевдоними, докато някой не е зачеркнал достатъчно, за да спечели награда. Ако има още спечелени награди, числата продължават да идват, докато не се намерят повече редове или фул хаус. Пълна зала е, когато всички номера във вашия билет са извикани.

  График за бинго
  Bingo е игра, която изисква множество играчи и затова игрите се планират да започнат в определено време. Онлайн бинго сайтовете имат чести игри, започващи на всеки няколко минути , така че никога не трябва да чакате твърде дълго, за да се присъедините към нова игра. Онлайн бинго се провежда денонощно, целогодишно.

  Как да играя Бинго онлайн ?
  За да играете бинго онлайн ,трябва да се регистрирате в някой от сайтовете ,които предлагат бинго онлайн . Това са Palms Bet ии Efbet
   
 2. sbx

  sbx Member

  Последна редакция: 21 Авг 2021
 3. optimeon

  optimeon Member

Сподели Страницата