Изкуството да се хващат „Късните голове”

Дискусия в 'Стратегии за залози на живо', започната от djokando, 4 Май 2018.

 1. djokando

  djokando Administrator Екип 3mart

  Изкуството да се хващат „Късните голове”
  Ако сте залагали на футболни мачове на живо от достатъчно дълго време, вероятно вече знаете, че обикновено Късните голове правят разликата между малката печалба и огромната печалба, между стандартният хазартен играч и уникалният игра. Хубавото нещо за Късните голове във футбола е, че те се случват доста често - всъщност статистиката показва, че има повече голове в последните 15 минути, отколкото в първите 15 минути на двубоите. При мачовете на някои отбори дори головете в последната шестина (76:00 -90:00 минута) на срещата са над три пъти повече от головете в първата шестина (0:00-15:00 минута). Поради добрите коефициенти, които се предлагат, залозите за падане на следващ гол в късните етапи на даден мач могат да бъдат доста ползотворно начинание, въпреки че това не означава, че просто можете да залагате на сляпо и да очаквате да правите пари. Ако виждате, че и двата отбора не са задоволени от текущия резултат и постоянно си разменят опасни атаки, това е страхотен знак, че може да се очаква някой да вкара топката в нечия мрежа до последния съдийски сигнал.
  Наблюдавайте за симптоми на късен гол: Първо трябва да сте убеден, че са налице всички признаци, че такъв може да падне. Обикновено трябва да гледате за ситуации, в които единият отбор изостава и натиска здраво, за да се добере до едната точка. Най-подходящо е да се залага за подобна опция при резултат 0:1, 1:2. Този резултат предполага, че губещият тим се опитва да изравни резултата, но много често този риск се наказва от противника. Все пак трябва да следите подробности, като има ли достатъчно положения, в пълна численост ли са тимовете, играе ли прекалено хазартно догонващият тим и дали има червен картон в мача. Освен това важна предпоставка е, че при подобен резултат, когато гостите водят в резултата се дава голямо продължение в рамките от 4:00 до 6:00 минути. А сами съдете какво означават в края на мача такова допълнително време, като имате в предвид, че съставите са на ръба на границата на физическите си възможности, а напрежението в своята възлова точка.
  Не е препоръчано да играете двубой, който се движи при равен резултат - 0:0. Има една поговорка: Те 80:00 минути не успяха да си вкарат, та в останалите 10:00 ли ще го направят. Съвсем различно е при резултати от рода на 1:1 или 2:2, в тези случаи дозста често се получават попадения буквално в последните секунди на срещата. Мога да ви дам за пример тима на Манчестър Юнайтед, който при последната си титла от ерата на Сър Алекс Фъргюсън спечели куп мачове с голове в последните минути и секунди на срещите си.
  Когато някои от силните тимове води срещу слабак с голям резултат от порядъка на 3:0, 4:0 или 5:0 на нула в заключителните 10 минути на мача, не е много логично да залагате за нови попадения в срещата, тъй като ще търсите голове, които никому не са нужни. Разбира се добрите познавачи на играта и в този случай понякога играят дадена среща, че губещия тим ще вкара почетно попадение, но това става обикновено в случаите, когато по-силният отбор съжали своя съперник и му позволи да отбележи почетно попадение. Тази практика не е толкова честа, но пак трябва да познавате манталитета на отделните тимове и историята на съперничествата между тях.
   
 2. sbx

  sbx Member

  Последна редакция: 26 Авг 2021
 3. optimeon

  optimeon Member

 4. sbx

  sbx Member

  страхотна е
   

Сподели Страницата