В тази тема всеки който желае ще може ад публикува своята прогноза на тема Футбол . Моля да пишете дадата на срещата само Д , както и по възможност да пишете на кирилица ... Пример : Футбол:Испания 05.02 Барса - Реак М Над 2.5 гола (1.89)
Относно Брага - според мен не си заслужава да се пилеят нерви за 1-ца на 1,36 коеф. Но може да се потърси нещо друго корнери , за over 9 корнера коеф. е 1,57. Или може да се използва over 2,5 гола при коеф. 2.05 . Не знам, но лично аз така ги виждам нещата.
Нантуич Таун - Фрикли - / 1 / Нантуич са в борбата за плаиофите и са с 2 мача по-малко от съперниците пред него. Хеис & Иединг - Бигълсуеид - / О 2.5 / Бигълсуеид е фаворит в мача,но Хеис се бори за своето спасение и тези домакински мачове са от огромно значение,Бигълс са резултатен отбор очаквам да паднат доста голове тук. Синдерфорд - Лиимингтън - / 2 / Последният в класирането с 0-лев шанс за спасение срещу отбор борещ се за влизане в по горната дивизия. Кингс Лин Таун - Ст Неотс Таун - / О 2.5 / Два от наи резултатните отбора в дивизията с еднакви цели спасение,мач в които очаквам доста голове. Леитън Ориент - Моркамб - / 1ДНБ или 1 за смелите / Леитън Ориент са отбор с традиции от 112 години се подвизава в професионалния футбол на Англия въпреки кризите които го съпътстват през годините.В лицето на новият си мениджър Леитън се надява да спечели първите си 3 точки от дълго време,мисля че е време да се събудят и да зарадват публиката си. Рома - Фиорентина - / Рома & O2.5 или Г/Г & O2.5 / Рома са страшилище у дома като вкарват над 1.5 гола в почти всичките си домакински мачове.Фиорентина е вкарала 60% от головете си този сезон като гост като се има предвид,че Рома въпреки победите си като домакин допуска голове от отбори като Киево,Пескара и Чезена и фактора че Фиоре е вкарал 22 гола навън в 11 мача ме кара да заложа на голове в този мач. Уигън - Норич - / 2ДНБ / Уигъл са в ужасяваща форма като у дома вкарват по 0,70 гола на мач и са загубили 57% от домакинските си мачове. Норич се върна на правилната вълна след доста лоша серия,Камерън Джером е в топ форма с 3 гола в 4 мача и последната победа като го гост на Кардиф беше много важна за канарчетата,които не бяха побеждавали като гост от 4 месеца.С 3 поредни победи и 4 чисти мрежи в последните 6 мача мисля че Норич ще стигне до победата за по сигурно ДНБ.
* Рома - Фиорентина твърдо Г/Г и двата отбора бележат по много голове и не се славят с особенно стабилни защити, които допускат доста голове * Уигън - Норич Х2&3- канарчетата се борят за място в плейофите и ще са пределно мобилизирани срещу пред последния в класирането доста подсигурен залог, който излиза и при 0-0 и 1-1 евентуално на коеф. 1.72
За днес 02.07.2017 ПСЖ - Лил гол / гол , Барселона - Атлетико Мадрид Х,Рома - Фиорентина Х , това е от мен успех на всички.
Ще се пробвам с тези три мача Уигън и Норич 2 Сошо и Оксер Хпп Ваасланд Беверен и Генк над 2.5 на живо Успех !